Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 4 eetlepel(s) boter
- 2 knoflooktenen
- 1 eetlepel(s) tomatenpuree
- 450 gram champignons
- 125 gram cherrytomaten
- 175 milliliter volle room
- 30 gram Parmezaanse kaas geraspt
- Zout en peper naar smaak
- 1 snufje chili vlokken
- 400 gram baby spinazie
- Verse basilicum ter garnering
Instructies
- Smelt de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
- Voeg de geperste knoflooktenen en tomatenpuree toe en kook tot het geurig is, 1 minuut.
- Borstel de champignons schoon en voeg ze in het geheel toe aan de pan.
- Halveer de cherrytomaten, voeg toe en kook tot de champignons zacht zijn en de tomaten beginnen te barsten, 5 minuten.
- Schenk de volle room en strooi de Parmezaanse kaas erbij en breng op smaak met wat zout, peper en een snufje rode chili vlokken.
- Breng aan de kook.
- Voeg de spinazie toe en kook tot de saus dik is en spinazie verwelkt, 5 minuten.
- Garneer het gerecht met wat fijngesneden verse basilicum voor het opdienen.
- Geniet ervan!