Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- ook de tuinbonen in een beetje water met zout, spoel ze koud en haal de vliesjes eraf.
- Pureer de tuinbonen in de keukenmachine en maak ze smeuïg met de crème fraîche.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Doe de puree in een spuitzak.
- Bak de serranoham krokant in een koekenpan.
- Laat uitlekken op keukenpapier.
- Maal de krokant gebakken ham fijn in de keukenmachine.
- Verhit olie in een koekenpan en bak hierin de bloedworstplakjes.
- Bestrooi ze met peper en zout.
- Bak de coquilles aan beide kanten bruin.
Serveren:
- Spuit een rozet van de tuinbonenpuree op een bordje en leg hierop een plakje bloedworst met daarop de coquille.
- Bestrooi met de serranoham crunch.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een lichte en fruitige witte wijn zoals een Pinot Grigio past goed bij de romige tuinbonenpuree en de zachte coquille.Voedingswaarden
Calories: 300 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 10 g | Vet: 20 g | Zout: 2 g | Sugar: 2 g