Rood Fruit Dessert
Een fris en fruitig rood fruit dessert met cassis sorbet en met bessengelei bedekte crackers. Perfect als een lichte afsluiting van de maaltijd!
Ingrediënten
- 12 Premium naturel crackers
- 150 g rode bessengelei Robbertson
- 200 g gemengd rood fruit
- 4 bolletjes cassis sorbetijs Den Hertog
- 2 eetlepels water
Instructies
- Breng de rode bessengelei samen met 2 eetlepels water al roerend aan de kook in een pan.
- Laat het mengsel 2 minuten zachtjes koken.
- Laat de gelei 3 minuten afkoelen en bestrijk de driehoekjes van de crackers met de afgekoelde gelei.
- Stapel het gemengde rood fruit bovenop de crackers en bestrijk het fruit met de rest van de gelei.
- Schep een bolletje cassis sorbetijs op het midden van elk dessertbord en schik de fruitdriehoekjes er mooi omheen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van dit heerlijke rood fruit dessert als verrukkelijke afsluiting van de maaltijd.
Wijnadvies:
Dit frisse dessert gaat goed samen met een lichtzoete dessertwijn zoals een Moscato d'Asti of een rosé brut.
Voedingswaarden
Calories: 250 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 3 g | Vet: 5 g | Zout: 0.5 mg | Sugar: 25 g