Röstitaart met paprika en chorizo
Aller Hande 1996
Equipment
- lage taartvorm Ø 24 cm
Ingrediënten
- 4 uien
- 1 rode paprika
- 200 g chorizo plakjes,
- 1 eetlepel olie
- 1 zak rail 600 g, diepvries, Aviko,
- 2 eieren
- zout
- zwarte peper versgemalen
- ½ eetlepel olie om in te vetten
Instructies
- Uien pellen en in ringen snijden.
- Paprika wassen, schoonmaken en kleinsnijden.
- Chorizo in reepjes snijden.
- Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
- In (braad)pan olie verhitten en ui, paprika en chorizo 3 minuten al omscheppend bakken.
- Rösti toevoegen en 10 minuten meebakken, af en toe omscheppen.
- Intussen eieren loskloppen met zout en peper.
- Vorm invetten.
- Ei door röstimengsel scheppen.
- Röstimengsel overdoen in vorm en in midden van oven in 10 min gaar en bruin bakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met sperziebonen.