Röstitaart met paprika en chorizo

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 uien
  • 1 rode paprika
  • 200 g chorizo plakjes,
  • 1 eetlepel olie
  • 1 zak rail 600 g, diepvries, Aviko,
  • 2 eieren
  • zout
  • zwarte peper versgemalen
  • ½ eetlepel olie om in te vetten

Instructies

  • Uien pellen en in ringen snijden.
  • Paprika wassen, schoonmaken en kleinsnijden.
  • Chorizo in reepjes snijden.
  • Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
  • In (braad)pan olie verhitten en ui, paprika en chorizo 3 minuten al omscheppend bakken.
  • Rösti toevoegen en 10 minuten meebakken, af en toe omscheppen.
  • Intussen eieren loskloppen met zout en peper.
  • Vorm invetten.
  • Ei door röstimengsel scheppen.
  • Röstimengsel overdoen in vorm en in midden van oven in 10 min gaar en bruin bakken.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met sperziebonen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hartige taart / Hoofdgerechten / Varkensvlees