Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- keukenpapier
- staafmixe
Ingrediënten
Instructies
- In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten.
- Parmaham in reepjes snijden en in ca. 3 minuten krokant bakken.
- Sinaasappel uitpersen.
- Aardbeien wassen, voorzichtig droogdeppen met keukenpapier en kroontjes verwijderen.
- Helft van aardbeien halveren.
- Rest van aardbeien met sinaasappelsap, rest van olie, azijn en suiker met staafmixer pureren tot gladde dressing.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Pistachenoten grof hakken.
- Avocado schillen, halveren en pit verwijderen.
- Helften in schijfjes snijden en besprenkelen met citroensap.
- Sla over vier borden verdelen.
- Avocado en aardbeien erover verdelen.
- Dressing erover schenken en salade bestrooien met pistachenoten en stukjes ham.