Salade met makreel

Salade met makreel

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg maaltje kriel schoongeboend
  • zout
  • 350 g sperziebonen gebroken
  • ½ pakje makreel naturel in stukjes
  • 300 g cocktailtomaten in dunne partjes
  • 3 bosuitjes in dunne ringetjes
  • 2 bakjes à 90 gram sladressing knoflook-bieslook
  • 4 eetlepel(s) Remia Slaversierder Provençaals flacon à 95 g
  • 3 eetlepel(s) Parmezaans kaasschaafsel

Instructies

  • Halveer de krieltjes en kook ze in water met zout gaar.
  • Laat ze uitdampen en afkoelen.
  • Kook de sperziebonen in water met zout in ± 7 minuten beetgaar.
  • Spoel ze af onder koud stromend water.
  • Schep de aardappelen met de sperziebonen, de makreel, de tomaat, de bosui en de sladressing door elkaar.
  • Verdeel de slaversierder en het kaasschaafsel erover.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met warm stokbrood.

Wijnadvies:

Jean Balmont, Chardonnay, wit, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Salade / Vis