Sandwich met kerrie roerei
Aller Hande 1996
Ingrediënten
Instructies
- Bosuitjes schoonmaken en wassen.
- Lichte en groene deel apart in ringetjes snijden.
- Paprika wassen en uit middenstuk 4 mooie, dunne ringen snijden (rest van paprika wordt niet gebruikt).
- Zaadjes en zaadlijsten uit ringen verwijderen.
- In kom eieren loskloppen met zout, peper en kerriepoeder.
- In pan op matig hoog vuur helft van boter smelten en lichtgekleurde deel van bosuitjes in ca. 2 minuten glazig fruiten.
- Eiermengsel erdoor roeren.
- Al roerend in ca. 4 minuten laten stollen tot ei mooi glanst.
- Intussen sneetjes brood roosteren.
- Van vuur af crème fraîche door roerei scheppen.
- Sneetjes brood dun besmeren met rest van boter en op vier bordjes leggen.
- Roerei erover verdelen.
- Paprikaringen midden op roerei leggen en groene bosuiringetjes in paprikaringen strooien.
- Direct serveren.