Sandwich met tonijncrème

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ blikje artisjokharten (á netto 185 g, Royal Mail),
  • 1 blikje tonijn in olie netto ca. 185 g,
  • 4 sneetjes bruin casinobrood
  • 2 eetlepels Italiaanse kruiden doosje á 25 g, diepvries, Iglo,
  • 1 bekertje crème fraîche 125 ml, AH,
  • zout
  • peper
  • 1 eetlepel kappertjes potje, Royal Mail

Instructies

  • Artisjokharten in zeef goed laten uitlekken.
  • Tonijn afgieten.
  • Korstjes van brood afsnijden.
  • In schaaltje tonijn en Italiaanse kruiden door crème fraîche roeren.
  • Mengsel pittig op smaak brengen met zout en peper (= tonijncrème).
  • Sneetjes brood dik besmeren met tonijncrème.
  • Artisjokharten in vieren snijden.
  • Artisjok en kappertjes over 2 sneetjes verdelen.
  • Rest van sneetjes met besmeerde kant onder erop leggen.
  • Sandwiches met scherp mes diagonaal doormidden snijden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Brunch / Lunch / Vis
Extra aanwijzing Snel te maken