Sardinespiesjes met rauwe ham

Porties: 8 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 bakje gemarineerde sardinefilet 100 g
  • 8 plakjes rauwe boerenham
  • 2 eetlepels olijfolie
  • cherrytomaatjes
  • 8 groene olijven zonder pit

Instructies

  • Sardinefilets droogdeppen met keukenpapier en elke filet in plakje ham wikkelen.
  • In koekenpan olie verhitten en omwikkelde sardines in ca.2 minuten lichtbruin bakken.
  • Op keukenpapier laten uitlekken.
  • Aan cocktailprikkers achtereenvolgens tomaatje, olijf en sardientje steken.
  • Op schaal leggen.

Notities / Tips / Wijnadvies

bereidingstijd 10 minuten
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Varkensvlees / Vis
Land van herkomst Wereldkeuken
Extra aanwijzing Snel te maken