Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Verwarm de oven voor op 200 º C.
Leg de plakken bladerdeeg op een met bloem bestoven aanrecht.
Rol de plakken wat verder uit met de deegroller.
Bestrooi ze met versgemalen zeezout.
Snijd iedere plak in repen van circa 3 centimeter breed.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Pak iedere reep bladerdeeg aan de uiteinden vast en draai deze een paar keer in tegengestelde richting, zodat je een gekrulde stengel krijgt.
Leg de st Engeland op de bakplaat en bestrijk ze met olijfolie en de sesamzaadjes en bak ze in 8-10 minuten goudbruin en krokant.
Prak de makreel met een vork fijn en meng de zure room er doorheen.
Breng op smaak met versgemalen zeezout en peper.
Serveer de sesamstengel met de makreeldip.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Sesamstengel met makreeldip