Slakjes in pasteibakjes

Slakjes in pasteibakjes

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • Blikje slakken niet te groot formaat
  • Mini bladerdeeg bakjes
  • Boter evt ongezouten
  • Gemengde groene kruiden fijngehakt
  • Knoflookteentje geperst
  • Drupje citroensap
  • Peper versgemalen
  • Tomaat ontveld, ontdaan van zaadjes en heel fijngesneden

Instructies

  • Laat de slakken uitlekken.
  • Maak een kruidenboter van boter, groene kruiden, geperste knoflook en drupje citroensap en
  • ruim peper, versgemalen.
  • Meng de zeer fijngesneden tomaat erdoor.
  • Doe in ieder bladerdeegbakje een slakje.
  • Bedek het slakje met ruim kruidenboter.
  • Warm de oven voor op 200 º C.
  • Verhit de bakjes ca. 10 minuten
  • Ga er meteen mee rond.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer met een servetje, want ze zijn heel warm!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Borrelhapjes / Tapas / Warme hapjes
Land van herkomst Frankrijk