Slakjes in pasteibakjes
Ingrediënten
- Blikje slakken niet te groot formaat
- Mini bladerdeeg bakjes
- Boter evt ongezouten
- Gemengde groene kruiden fijngehakt
- Knoflookteentje geperst
- Drupje citroensap
- Peper versgemalen
- Tomaat ontveld, ontdaan van zaadjes en heel fijngesneden
Instructies
- Laat de slakken uitlekken.
- Maak een kruidenboter van boter, groene kruiden, geperste knoflook en drupje citroensap en
- ruim peper, versgemalen.
- Meng de zeer fijngesneden tomaat erdoor.
- Doe in ieder bladerdeegbakje een slakje.
- Bedek het slakje met ruim kruidenboter.
- Warm de oven voor op 200 º C.
- Verhit de bakjes ca. 10 minuten
- Ga er meteen mee rond.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met een servetje, want ze zijn heel warm!