Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Verwarm de oven voor op 220°C.
Rol het croissantdeeg uit en snijd er op de bakplaat een passende cirkel uit;
vouw de buitenrand iets omhoog.
Roer de knoflook door 1/2 eetlepel olie en bestijk er de pizzabodem dun mee.
Verdeel de tomatensaus over de pizzabodem en leg de ham erop.
Verhit 1 eetlepel olie en bak de champignons al omscheppend ± 4 minuten.
Voeg de courgette toe en bak die 2 minuten mee.
Schep dit mengsel op de ham en bestrooi het met kaas en oregano.
Bak de pizza in het midden van de oven in 15-20 minuten goudbruin.
Lekker met een groene salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Snelklaar-pizza met champignons