Snijbietwok met oosterse smaakmakers
Een snel en smaakvol bijgerecht met snijbiet, knoflook en gember, gebakken in aromatische olie en op smaak gebracht met oosterse sauzen.
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Hak de knoflook, gember en lenteui fijn.
- Verhit de olie in de wok.
- Fruit de knoflook, gember en lenteui kort in de hete olie.
- Voeg de snijbietbladen toe en wok dit snel gaar.
- Breng op smaak met zout en suiker.
- Blus af met sojasaus en een scheut rijstwijn.
- Roer nog even goed door en warm kort door.
- Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Lekker met jasmijnrijst of als bijgerecht bij een Aziatische maaltijd. Wijnadvies:
Combineer met een frisse Riesling of een droge rosé.
Lekker met jasmijnrijst of als bijgerecht bij een Aziatische maaltijd. Wijnadvies:
Combineer met een frisse Riesling of een droge rosé.
Voedingswaarden
Calories: 95 kcal | koolhydraten: 6 g | Protein: 2 g | Vet: 7 g | Zout: 1 g | Sugar: 2 g