Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur.
Voeg de uien, de preien en de pancetta toe en fruit alles, af en toe roerend, ±
10 minuten tot de groenten gaar zijn.
Fruit de knoflook de laatste minuut al roerend mee.
Voeg de bouillon toe en laat alles zonder deksel op middelhoog vuur ± 30
minuten sudderen; e groenten moeten zeer gaar zijn.
Roer vlak voor het opdienen de rode wijn, de balsamicoazijn en de rode
wijnazijn door de soep en voeg naar smaak zout en peper toe.
Verhit de soep op laag vuur tot ze heet genoeg is om te worden opgediend.
Schep de soep in voorverwarmde kommen, bestrooi elke kom met
Parmezaanse kaas en dien onmiddellijk op.
Tip: U kunt er stevig boerenbrood bij geven, besmeerd met een teen
knoflook. Leg het brood in de soepkom en schenk de soep erover.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Soep van ui, prei en knoflook