Sole à la meunière

Sole à la meunière

Sole à la meunière

gebakken tongfilet
Porties: 2 personen
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd: 8 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 sliptongfilets
  • 2 el bloem
  • 30 gram boter
  • zout
  • peper
  • 1 el olijfolie
  • gehakte peterselie
  • 1 citroen

Instructies

  • Doe de bloem in een bord.
  • Zout en peper de tongfilets.
  • Wentel ze door de bloem.
  • Klop het teveel aan bloem van de filets.
  • Zet een koekenpan op het vuur en verhit 10 gr. boter en 1 el olijfolie.
  • Leg de filets in de pan en bak aan beide zijden ongeveer 3 minuten.
  • Voeg de rest van de boter toe.
  • Snijd de citroen door middel en knijp de citroen uit boven de pan.
  • Verdeel over de borden.
  • Lepel wat van de boter over de filets.
  • Garneer met de peterselie.

Notities / Tips / Wijnadvies

Ik serveerde er gebakken aardappeltjes en sugar snaps bij
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis