Spaanse spiesjes

Spaanse spiesjes

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook geperste
  • 1 eetlepel citroensap
  • ½ theelepel komijnpoeder
  • ½ theelepel cayennepeper
  • 300 gram lamsvlees mager of varkensfricandeau in ± 15 cm lange dunne reepjes
  • zout

Instructies

  • Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
  • Meng de olie met de knoflook, het citroensap, de komijn en de cayennepeper en bestrijk het vlees hiermee.
  • Steek telkens 1 reepje vlees zigzag aan een spiesje en rooster ze onder de hete grill in ± 5 minuten om en om bruin en gaar.
  • Bestrooi de spiesjes na het grillen met zout.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Tapas
Land van herkomst Spanje