Spaghetti bolognese van Albert Heijn / Allerhande

Spaghetti bolognese van Albert Heijn / Allerhande

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 300 g spaghetti
  • 1 ui
  • 4 stengels bleekselderij
  • 1 bakje champignons 250 g
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 schaaltje rundergehakt ca. 500 g
  • 3 eetlepels worcestershire-sauce flesje
  • 1 pakje soffritto tomatensaus, 390 g

Instructies

  • Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Ui pellen en snipperen.
  • Bleekselderij schoonmaken, wassen en in stukjes snijden.
  • Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
  • In braadpan olie verhitten.
  • Ui en bleekselderij ca. 3 minuten fruiten.
  • Gehakt toevoegen en in ca. 5 minuten rul bakken.
  • Op smaak brengen met zout, peper en worcestershiresaus.
  • Champignons toevoegen en ca. 5 minuten meebakken.
  • Tomatensaus toevoegen en ca. 3 minuten meewarmen.
  • Spaghetti serveren met bolognesesaus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pasta / Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Italië