Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- mes
Ingrediënten
- 300 g spaghetti
- 1 ui
- 4 stengels bleekselderij
- 1 bakje champignons 250 g
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 schaaltje rundergehakt ca. 500 g
- 3 eetlepels worcestershire-sauce flesje
- 1 pakje soffritto tomatensaus, 390 g
Instructies
- Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.
- Ui pellen en snipperen.
- Bleekselderij schoonmaken, wassen en in stukjes snijden.
- Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.
- In braadpan olie verhitten.
- Ui en bleekselderij ca. 3 minuten fruiten.
- Gehakt toevoegen en in ca. 5 minuten rul bakken.
- Op smaak brengen met zout, peper en worcestershiresaus.
- Champignons toevoegen en ca. 5 minuten meebakken.
- Tomatensaus toevoegen en ca. 3 minuten meewarmen.
- Spaghetti serveren met bolognesesaus.