Spaghetti met garnalen in een knoflook roomsaus

Spaghetti met garnalen in een knoflook-roomsaus

Spaghetti met garnalen in een knoflook roomsaus

Porties: 2 personen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 gram spaghetti
  • 12 grote garnalen
  • 20 cl kookroom
  • 2 tenen knoflook
  • 1 kl paprikapoeder
  • zout
  • peper
  • platte peterselie
  • 2 el olijfolie

Instructies

  • Zet alle ingrediënten klaar.
  • Pel en snipper de knoflooktenen.
  • Pel de garnalen en verwijder het darmkanaaltje.
  • Hak de peterselie fijn.
  • Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking.
  • Verhit de olie in een koekenpan en fruit de knoflook.
  • Voeg de garnalen toe en bak beide zijden tot ze mooi roze zijn.
  • Bestrooi ze met wat zout en peper.
  • Haal de garnalen uit de pan en bewaar deze op een bordje en dek af met een stukje aluminiumfolie.
  • Giet de kookroom in de pan en voeg het paprikapoeder toe en meng goed door elkaar.
  • Voeg de spaghetti toe en meng goed door elkaar.
  • Verdeel het spaghettimengsel over de borden.
  • Leg er de garnalen op en decoreer met de peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Vis / Zeevruchten