Spaghetti met paprika gehaktsaus

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g rundergehakt
  • 100 g chorizo worst plakjes,
  • 1 ui
  • 1 groene paprika
  • 2 theelepels pikante paprikapoeder
  • 2 theelepels Italiaanse kruiden
  • 1 blikje tomatenblokjes netto 400 g, AH,
  • 300 g spaghetti
  • zout
  • peper
  • 50 g geraspte Parmezaanse kaas

Instructies

  • In hapjespan gehakt al omscheppend in ca. 5 minuten rul bakken.
  • Intussen chorizo in dunne reepjes snijden.
  • Aan gehakt toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
  • Ui pellen en fijnsnipperen.
  • Paprika schoonmaken, wassen en in kleine stukjes snijden.
  • Ui, paprika en
  • paprikapoeder aan gehakt toevoegen en ca. 2 minuten meebakken.
  • Italiaanse kruiden en tomatenblokjes met vocht erdoor roeren.
  • Nog ca. 10 minuten zachtjes laten sudderen.
  • Spaghetti met zout koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Afgieten en op vier borden scheppen.
  • Saus op smaak brengen met zout en peper en over spaghetti verdelen. Parmezaanse kaas apart erbij serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pasta / Rundvlees / Varkensvlees
Extra aanwijzing Snel te maken