Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 150 gram spaghetti
- ½ paprika rood
- 1 teentje knoflook
- 100 gram kipfilet
- 100 gram zeevruchten diepvries
- 50 gram doperwten diepvries
- 40 gram chorizo
- olijfolie
- zout
- 500 ml kippenbouillon
- 1 kl kurkuma
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Snijd de kipfilet in blokjes.
- Snijd de paprika in reepjes.
- Snijd de chorizo in blokjes.
- Pel en snipper de knoflook.
- Verhit, op niet te hoog vuur, een scheutje olijfolie in een koekenpan en voeg de chorizo toe.
- Laat deze zijn olie en smaak afgeven aan de olie.
- Voeg de paprikareepjes, knoflook en de kipblokjes toe.
- Zet het vuur lager.
- Voeg de tomatenblokjes, zeevruchten en de doperwten toe.
- Dek de pan af met een deksel en laat rustig garen.
- Verhit in een pan de kippenbouillon, voeg de kurkuma toe en kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar.
- Verdeel de spaghetti en de saus over de borden