Spaghetti van Thea

Spaghetti van Thea

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 500 g rundergehakt
  • 1 flinke ui
  • 1 à 2 teentjes knoflook
  • 1 prei
  • 250 g champignons
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 pak tomatenpassata
  • 1 blik stukjes tomaat
  • Oregano
  • Zout
  • peper
  • Spaghetti

Instructies

  • Het gehakt rul bakken in een eetlepel olijfolie.
  • De gesnipperde ui toevoegen en bakken tot hij glazig is.
  • De knoflook uitpersen en toevoegen.
  • De fijn gesneden, gewassen en uitgelekte prei toevoegen en even meebakken.
  • De champignons schoonborstelen, in plakjes snijden en ook even meebakken.
  • De tomatenpuree ook even laten meebakken,daarna de stukjes tomaat en de passata toevoegen.
  • Zout en peper naar smaak toevoegen (of een of twee theelepels bouillonpoeder, doe ik ook
  • vaak) en 1 eetlepel oregano.
  • Naar smaak meer.
  • Dit laten pruttelen terwijl de spaghetti gekookt wordt volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Spaghetti en saus apart serveren en afmaken met vers geraspte Parmezaanse kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pasta
Land van herkomst Italië