Spies van Grote Garnalen met Belgische Spinazie
Geniet van sappige grote garnalen op spies, perfect gecombineerd met flonkerende Belgische spinazie. Een smaakvolle en elegante maaltijd!
Equipment
- bakpan
- spiesen
- keukenpapier
Instructies
- Pel de garnalen en verwijder het darmkanaaltje.
- Bestrooi de garnalen met zout en peper.
- Was de spinazie en dep deze droog.
- Verhit de boter in een pan en bak de spinazie gaar.
- Verhit de knoflookolie in een bakpan en bak de garnalen tot ze gaar en roze zijn.
- Rijg de garnalen aan een spies.
- Leg de beetgare spinazie op keukenpapier om overtollig vocht te absorberen.
- Serveer de garnalen op spies met de spinazie.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Serveer met een frisse, droge witte wijn zoals een Pinot Grigio om de delicate smaken van de garnalen en spinazie te complementeren.
Voedingswaarden
Calories: 250 kcal | koolhydraten: 5 g | Protein: 20 g | Vet: 18 g | Zout: 1 g | Sugar: 2 g