Spinazie gorgonzolasoep met kalkoen
Allerhande 2002
Equipment
Ingrediënten
- 1 stengel bleekselderij
- 1 kalkoenfilet
- 2 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chiliaroma
- 1 pistolet meergranen
- 400 ml spinazie-gorgonzolasoep zak
Instructies
- Bleekselderij wassen, dun schillen (om draden te verwijderen) en in boogvormige plakjes
- snijden.
- Kalkoenfilet in repen snijden, 1 eetlepel olie erover druppelen.
- Pistolet doormidden snijden.
- Binnenzijde met rest van olie bestrijken.
- Grillpan verhitten tot deze gloeiend heet is.
- Pistolet in ca. 2 minuten goudbruin roosteren.
- Vervolgens kalkoenrepen in 3-4 minuten gaar grillen.
- Intussen in pan soep verhitten.
- Bleekselderijboogjes erdoor roeren.
- Soep in kom schenken, kalkoenrepen in soep leggen.
- Serveren met pistolet.