Spinazie omelet met focacciatoast

Allerhande 2002
Porties: 1 persoon
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 g spinazie à la crème deelblokjes diepvries
  • 30 g chorizo
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels olie
  • ½ focaccia afbak van 250 g

Instructies

  • Spinazie in magnetron of pan ontdooien.
  • Chorizo in reepjes snijden.
  • Eieren loskloppen, spinazie en chorizo erdoor roeren.
  • In pan 1 eetlepel olie verhitten, eimengsel erin schenken.
  • Omelet in ca. 10 minuten afgedekt laten stollen.
  • Intussen focaccia in plakken snijden en dun met rest van olie bestrijken.
  • Focaccia in broodrooster bruin roosteren.
  • Omelet met warme focaccia serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei / Groenten / Hoofdgerechten
Land van herkomst Mediterraan