Spookpannenkoekjes voor Halloween
Griezelig lekkere spookpannenkoekjes, perfect voor een Halloween brunch! Deze pannenkoekjes zijn gemaakt met kwark en zelfrijzend bakmeel, en krijgen een extra spookachtige uitstraling met rozijnen als ogen en mond. Durf jij het aan?
Equipment
- Spookvormpjes of een mes om spookjes uit te snijden
Ingrediënten
- 125 g kwark
- 1 ei
- 200 ml melk
- 1 zakje vanillesuiker
- 125 g zelfrijzend bakmeel
- 2 el zonnebloemolie
- Handjevol rozijnen voor de decoratie
Instructies
- Klop een glad beslag van de kwark, ei, melk, vanillesuiker en zelfrijzend bakmeel.
- Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak van het beslag kleine pannenkoekjes.
- Snijd de pannenkoekjes op een plank in spookvormen.
- Leg de spookpannenkoekjes op borden en gebruik rozijnen om de spookjes ogen en een mond te geven.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Niet van toepassing. Serveer met een glas melk of appelsap voor de kinderen.
Niet van toepassing. Serveer met een glas melk of appelsap voor de kinderen.
Voedingswaarden
Calories: 159 kcal | koolhydraten: 25 g | Protein: 6 g | Vet: 4 g | Zout: 0.3 mg | Sugar: 8 g