Stoofschotel met shoarmavlees
Ingrediënten
- 1 zakje mix voor kapucijners Honig,
- 2 dl tomatensap
- 1 komkommer
- 1 rode paprika
- 3 eetlepels boter of margarine
- 250 g shoarmavlees
- 375 gr aardappelpartjes
- 4 takjes peterselie
Instructies
- In kom mix met tomatensap ca. 10 minuten laten wellen.
- Intussen komkommer wassen, in lengte halveren, zaadlijst verwijderen en helften in blokjes snijden. In pan boter verhitten.
- Vlees in ca. 2 minuten rondom bruin bakken.
- Uit pan op bord scheppen.
- In zelfde pan aardappelpartjes al omscheppend ca. 5 minuten bakken.
- Vlees, komkommer en paprika toevoegen.
- Mix met vocht erdoor roeren, aan de kook brengen en schotel afgedekt ca. 10
- minuten zachtjes laten stoven.
- Peterselie erboven fijnknippen.