Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap) aan de kook.
Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar.
Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar.
Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
Voeg een scheutje olie toe en wok de gamba’s 2 minuten.
Schep ze uit de pan.
Zet de wok terug op het vuur, voeg nog een scheutje olie toe en roerbak de groenten 5 minuten.
Voeg de gamba’s en ca. 5 eetlepels woksaus toe.
Voeg de noedels toe, schep alles met 2 spatels door elkaar en wok nog 1 minuut.
Schep de sweet chilinoedels met gamba’s in 2 grote kommen en bestrooi met koriander.
Serveertip:
Zet voor een knappertje Conimex Kroepoek Naturel op tafel en geef er voor een extra pittig accent Sambal Brandal bij.
Variatietip:
Vervang de gamba’s door 200 g kipreepjes en wok ze 5 minuten. Gebruik in plaats van koriander bieslook gemengd met geraspte citroenschil.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Sweet chilinoedels met gamba’s en koriander