Tabouleh van V-Day

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 g couscous of bulgur
  • 4 tros-tomaten
  • ½ komkommer
  • 4 lente-uien
  • 1 bos(jes) peterselie verse
  • 1 bos(jes) muntblaadjes
  • 1 limoen sap en rasp er van
  • 6 eetlepel olijfolie
  • 1 teentje knoflook geperst
  • peper
  • zout

Instructies

  • Kook de couscous of bulgur volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Snij tomaten en komkommer fijn, snij de lente-ui in stukken, snij de peterselie en munt heel fijn en roer alles met de limoenrasp door de couscous.
  • Roer olijfolie, knoflook en peper en zout door elkaar en besprenkel er de couscous mee.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:

warm pitabrood en (kant-en-klare) hummus maken dit gerecht compleet.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Salade
Land van herkomst Libanon / Syrië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch