Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 10 ei
- 1 kg mascarpone
- koffie
- lange vingers
- 500 gram suiker
- 10 gram gelatinepoeder
Instructies
- Sla de ei-gelen met de suiker au bain marie op tot 70 graden en klop nu zolang tot de creme koud is.
- Los de gelatine in wat witte wijn op en vermeng met de mascarpone.
- Voeg dit bij de eiercreme. Drenk de lange vingers in de koffie.
- Neem een rechthoekige vorm en vul deze met laagjes langevingers en creme.
- Begin met een laag lange vingers en eindig met een laag creme, bestuif deze met gezeefde cacaopoeder.
- Zet het geheel nu in de koelkast en laat het hier minimaal 24 uur staan.
- Vorm hiervan met 2 lepels quenellen en leg ze op een bord.
- Serveer met vanillesaus en koffiesorbet.