Tomaatjes uit de oven gevuld met mozzarella
Equipment
Ingrediënten
- 8 kleine mozzarellabolletjes kaas, bakje a 125 g
- 8 Tasty Tom tomaten of 8 cherry trostomaten
- ½ bakje verse rode pesto a 100 g
Instructies
- Oven voorverwarmen op 175°C. Mozzarellabolletjes op keukenpapier laten uitlekken.
- Van tomaatjes kapjes met kroontjes afsnijden, kroontjes laten zitten.
- Van onderkant van tomaatjes flinterdunne stukjes afsnijden, zodat tomaatjes blijven staan.
- Met theelepel tomaatjes uithollen.
- Mozzarellabolletjes door pesto rollen en in elk tomaatje bolletje mozzarella stoppen.
- Kapjes er weer opzetten.
- Tomaatjes op bakplaat met bakpapier zetten en in oven ca. 10 minuten verwarmen tot mozzarella zacht wordt.
- Tomaatjes op schaal zetten en warm serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
10 Voorbereidingstijd
bereidingstijd 10 minuten
bereidingstijd 10 minuten