Tomaten Gevuld met Roerei en Geitenkaas
Gevulde tomaten met romig roerei en geitenkaas, een smaakvol en eenvoudig gerecht.
Ingrediënten
Instructies
- Was de tomaten en snijd de kapjes af.
- Hol de tomaten uit en zet ze omgekeerd op keukenpapier.
- Snijd de prei in ringetjes en 4 olijven in plakjes.
- Verkruimel de geitenkaas.
- Klop de eieren los met koffieroom, zout en peper en schep de prei, olijfplakjes en de helft van de geitenkaas erdoor.
- Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
- Smelt de boter in een steelpan.
- Voeg het eimengsel toe en laat al roerend stollen.
- Schep het roerei in de tomaten en zet ze op het grillrooster.
- Strooi de rest van de geitenkaas erover en laat ± 2-3 minuten goudbruin kleuren onder de grill.
- Garneer met een olijf en peterselie.
- Lekker met risotto.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Lekker met risotto of brood.
Wijnadvies:
Een fruitige witte wijn, zoals een Pinot Grigio, of een lichte rode wijn, zoals een Bardolino.
Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 20 g | Vet: 25 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 5 g