Tomaten preisoep

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 pakje gerookte zalmfilet 100 g, AH,
  • 1 eetlepel boter of margarine,
  • 1 zakje prei soepgroente 300 g,
  • 1 pakje gezeefde tomaten 500 ml,
  • 1 tablet visbouillon
  • zout
  • tabasco

Instructies

  • In braadpan boter verhitten.
  • Zalmfilet in reepjes snijden.
  • In pan preisoepgroenten a omscheppend ca. 2 minuten bakken.
  • Gezeefde tomaten en 1/2 liter water erdoor roeren.
  • Soep aan de kook brengen.
  • Bouillontablet boven soep verkruimelen en oplossen.
  • Soep op laag vuur ca. 5 minuten koken.
  • Soep op smaak brengen met zout en tabasco.
  • Zalmfilet door soep roeren en ca. 1 minuut meewarmen.
  • Soep in vier soepkommen scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Soep / Vis / Voorgerechten