Tomaten preisoep
Aller Hande 1996
Equipment
Ingrediënten
- 1 pakje gerookte zalmfilet 100 g, AH,
- 1 eetlepel boter of margarine,
- 1 zakje prei soepgroente 300 g,
- 1 pakje gezeefde tomaten 500 ml,
- 1 tablet visbouillon
- zout
- tabasco
Instructies
- In braadpan boter verhitten.
- Zalmfilet in reepjes snijden.
- In pan preisoepgroenten a omscheppend ca. 2 minuten bakken.
- Gezeefde tomaten en 1/2 liter water erdoor roeren.
- Soep aan de kook brengen.
- Bouillontablet boven soep verkruimelen en oplossen.
- Soep op laag vuur ca. 5 minuten koken.
- Soep op smaak brengen met zout en tabasco.
- Zalmfilet door soep roeren en ca. 1 minuut meewarmen.
- Soep in vier soepkommen scheppen.