Tomatentaartje met kappertjes
Aller Hande 1996
Equipment
- rond uitsteekvormpje Ø 8 cm , of glas
Ingrediënten
Instructies
- Met uitsteekvormpje 8 rondjes uit brood steken.
- In pan ruim water aan de kook brengen.
- Tomaten inkruisen, enkele seconden onderdompelen in kokend water, afspoelen onder koud
- water en ontvellen.
- Tomaten in blokjes snijden van ca. 1 cm. In wok of hapjespan olie verhitten.
- Tomatenblokjes met snufje zout in ca. 5 minuten op middelhoog vuur al omscheppend bijna gaar bakken.
- Intussen broodrondjes roosteren.
- Van oregano 4 kleine topjes van takjes afknippen voor garnering.
- Rest van blaadjes van takjes rissen.
- Tomatenblokjes op smaak brengen met zout, peper en oregano.
- Broodrondjes dik besmeren met tomatenmengsel.
- Kappertjes erover verdelen.
- Telkens twee broodrondjes als taartjes op elkaar zetten.
- Taartje op bordje zetten.
- Garneren met oregano.