Tonijnciabatta met krulsla

Tonijnciabatta met krulsla

Tonijnciabatta met krulsla

Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 2 ciabatta con noci voorgebakken brood, a 250 g
  • 1 kleine ui
  • 2 zoete puntpaprika's
  • 2 trostomaten
  • margarine
  • 1 zakje krulslamelange 100 g
  • 3 zakjes tonijn in kruidendressing zakje a 85 g

Instructies

  • Oven op 220 °C voorverwarmen en broden afbakken.
  • Ui pellen en in ringen snijden.
  • Paprika's schoonmaken en in repen snijden.
  • Tomaten wassen en in plakjes snijden.
  • Broden in de lengte halveren en met margarine besmeren.
  • Onderste helft met achtereenvolgens sla, tomaat, tonijn, uiringen en paprika beleggen.
  • Met bovenste helft brood afdekken, brood schuin in stukken snijden en serveren.

Voedingswaarden

Calories: 500 kcal | koolhydraten: 75 g | Protein: 23 g | Vet: 12 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Vis