Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 2 ciabatta con noci voorgebakken brood, a 250 g
- 1 kleine ui
- 2 zoete puntpaprika's
- 2 trostomaten
- margarine
- 1 zakje krulslamelange 100 g
- 3 zakjes tonijn in kruidendressing zakje a 85 g
Instructies
- Oven op 220 °C voorverwarmen en broden afbakken.
- Ui pellen en in ringen snijden.
- Paprika's schoonmaken en in repen snijden.
- Tomaten wassen en in plakjes snijden.
- Broden in de lengte halveren en met margarine besmeren.
- Onderste helft met achtereenvolgens sla, tomaat, tonijn, uiringen en paprika beleggen.
- Met bovenste helft brood afdekken, brood schuin in stukken snijden en serveren.
Voedingswaarden
Calories: 500 kcal | koolhydraten: 75 g | Protein: 23 g | Vet: 12 g