Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingredients
- 4 plakken Maaslander
- 1 blikje tonijn op water netto ca. 185 g
- ½ rode paprika
- 8 sneetjes Allinson meergranenbrood
- 8 Ansjovis filets blikje (blik netto ca. 48 g)
- 4 theelepel kappertjes potje à 100 g
Instructions
- Korstjes van kaas snijden en plakken doormidden snijden.
- Tonijn laten uitlekken.
- Paprika wassen, schoonmaken en in dunne reepjes snijden.
- Eén boterham beleggen met 1/2 plak Maaslander, 1/4 deel van tonijn, 1/4 deel van paprikareepjes, 2 ansjovisfilets, 1 theelepel kappertjes en 1/2 plak Maaslander.
- 1 Boterham erop leggen.
- Op zelfde wijze overige boterhammen beleggen.
- Tosti's in elektrisch tostiapparaat of in broodrooster met tostiklem in 4 à 6 minuten goudbruin bakken.