Tuinboontjes met peultjes

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • zout
  • 1 pak tuinboontjes fijn 300 g, diepvries, AH,
  • 1 pak peultjes 300 g, diepvries, Bonduelle,
  • 1 sjalotje
  • 1 rode peper
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • ½ theelepel citroensap

Instructies

  • In pan met weinig water en zout tuinboontjes en peultjes afgedekt ca. 10 minuten zachtjes
  • verwarmen.
  • Intussen sjalotje pellen en fijnsnipperen.
  • Peper wassen, zaadjes en zaadlijsten verwijderen en in stukjes snijden.
  • In koekenpan olie verhitten.
  • Sjalot en peper ca. 3 minuten al omscheppend bakken.
  • Knoflook pellen, erboven uitpersen en ca. 1 minuut meebakken.
  • Groenten afgieten.
  • Sjalotmengsel en citroensap erdoor scheppen.
  • Overdoen in schaal.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Extra aanwijzing Snel te maken