Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Varkenshaasjes bestrooien met zout en peper.
Ui pellen en fijnsnipperen.
In koekenpan boter verhitten.
Varkenshaasjes en ui toevoegen en vlees rondom dichtschroeien.
Vuur laag draaien.
Intussen appel schillen en in vieren snijden.
Klokhuis verwijderen en parten in plakjes snijden.
Appelplakjes aan pan toevoegen.
Cider in pan schenken en bouillontablet erboven verkruimelen.
Met deksel schuin op pan 15 minuten stoven.
Varkenshaasjes uit pan nemen en in schuine plakken snijden.
Warm houden onder aluminiumfolie.
Intussen stoofvocht met appeltjes met staafmixer pureren.
Crème fraîche toevoegen en saus 2 minuten inkoken.
Saus op smaak brengen met zout en peper en serveren bij plakjes varkenshaas.
Wijnadvies
Ronde, fruitige, soms wat kruidige witte wijnen
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Varkenshaas met appeltjes