Vegetarische ragout

Aller Hande 1996
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 175 gr Quornstukjes koelvitrine,
  • 1 theelepel tijm
  • zout ,
  • 2 stengels bleekselderij
  • 8 gr bieslook verse
  • 200 ml Room Culinair
  • eetlepel Zaanse mosterd Huisman,
  • peper

Instructies

  • Grote stukjes Quorn halveren.
  • Tijm, zout en peper erover strooien.
  • Bleekselderij schoonmaken, wassen en in dunne reepjes snijden.
  • In kopje bieslook fijnknippen.
  • In magnetronschaal room en mosterd door elkaar roeren.
  • Erdoor scheppen: Quorn, bleekselderij en bieslook.
  • In magnetron, afgedekt, in ca. 4 á 5 minuten op vol vermogen (ca. 700 Watt) beetgaar en door en door heet laten worden.
  • Af en toe omscheppen.
  • Serveren met aardappelpuree (uit pakje) en slamelange.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten
Extra aanwijzing Snel te maken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch