Vegetarische Tofu Nasi met Satésaus

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 35 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g rijst
  • 2 tl sojasaus
  • 1 tl zoete chilisaus
  • 1 tl gembersiroop
  • 1 pakje Alpro® Soya Tofu Basis in blokjes van 2 cm
  • 1 ui in blokjes van 1½ cm
  • 1 wortel in blokjes van 1½ cm
  • 1 prei in stukjes van 1½ cm
  • 1 zakje nasi goreng kruiden
  • 125 g taugé
  • 400 ml satésaus
  • Alpro® Soya Bakken & Braden

Instructies

  • Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Roer een marinade van sojasaus, chilisaus en gembersiroop en marineer hierin de Alpro Soya Tofu Basis.
  • Verwarm een scheutje Alpro Soya Bakken & Braden in een wok.
  • Bak de ui, wortel en prei tot de ui glazig is.
  • Voeg de nasi goreng kruiden toe, volgens de gebruiksaanwijzing, en vervolgens de rijst en de taugé.
  • Verwarm een scheutje Alpro Soya Bakken & Braden in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de gemarineerde Alpro Soya Tofu Basis gedurende 4 minuten.
  • Verwarm intussen de satésaus.
  • Serveer de nasi met de gebakken Alpro Soya Tofu Basis en de satésaus.

Voedingswaarden

Calories: 600 kcal | koolhydraten: 80 g | Protein: 20 g | Vet: 20 g | Zout: 3 mg | Sugar: 8 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vleesvervangers
Land van herkomst Indonesië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch