Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Spoel de alfalfa af onder koud stromend water en laat uitlekken in een vergiet.
- Snijd de gemberbolletjes in dunne plakjes.
- Meng in een kom de gembersiroop, witte wijnazijn en walnotenolie tot een sausje.
- Breng het sausje op smaak met zout en peper.
- Wrijf de roze peperbessen fijn in een kommetje met de bolle kant van een eetlepel en voeg toe aan het sausje.
- Schep de helft van het sausje door de alfalfa en verdeel de alfalfa over het midden van de bordjes.
- Leg de plakken geitenkaas bovenop de alfalfa.
- Verdeel de rest van het sausje over de kaas.
- Leg de gemberplakjes rondom de salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Serveer deze salade met een frisse Sauvignon Blanc of een lichtzoete Riesling.Voedingswaarden
Calories: 210 kcal | koolhydraten: 8 g | Protein: 12 g | Vet: 16 g | Zout: 0.8 mg | Sugar: 5 g