Verfrissende IJscappuccino
Geniet van deze verfrissende ijscappuccino, perfect voor een zonnige middag of als verwennerij op elk moment van de dag
Ingrediënten
- 3 Ristretto espresso's van 40 ml ook lekker met Roma, Arpeggio of Ristretto Decaffeinato
- 250 ml koude volle melk
- Suiker naar smaak
- Snufje kaneel nootmuskaat of cacao
Instructies
- Zet de 3 espresso's (40 ml elk) in een kan en voeg 200 ml koude, volle melk toe.
- Voeg eventueel wat suiker toe naar smaak en roer goed.
- Plaats de kan gedurende 10 minuten in de koelkast.
- Bereid het melkschuim van de resterende 50 ml melk met behulp van uw Aeroccino melkopschuimer of het stoompijpje van uw Nespresso machine.
- Haal de kan uit de koelkast en verdeel de gekoelde koffie over de 2 receptenglazen.
- Voeg voorzichtig 3-4 eetlepels melkschuim toe aan elk glas.
- Bestrooi de glazen als laatste met een snufje kaneel, nootmuskaat of cacao.
- Serveer direct.
Voedingswaarden
Calories: 120 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 5 g | Vet: 6 g | Zout: 0.1 g | Sugar: 5 g