Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Bereiding
- Kook de basmati rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking met een snufje zout.
- Verhit ondertussen een koekenpan en bak de kipfilet met de ui, knoflook en garam masala tot de kip goudbruin en gaar is.
- Voeg de fijn gesneden witte kool toe aan de pan en laat het geheel enkele minuten sudderen tot de kool zacht is.
- Meng de ongezouten pinda’s door het kip- en koolmengsel.
- Serveer de gekookte basmati rijst met het kip- en koolmengsel erbovenop.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met een lichte witte wijn zoals een Riesling of een Grüner Veltliner.
Voedingswaarden
Calories: 400 kcal | koolhydraten: 45 g | Protein: 25 g | Vet: 15 g | Zout: 1.2 g | Sugar: 4 g