Wok noedels met ketjapvis en limoengroenten
Equipment
Ingredients
- ½ zak Conimex Wok Noedels
- 200 g stevige visfilet bijv. Pangasius of tilapia
- 2 teentjes knoflook
- ½ limoen
- Conimex Wok Olie
- 300 g Thaise wokgroenten
- 4 eetlepels Conimex Ketjap Asin
- 1 theelepel Conimex Sambal Brandal
Instructions
- Kook de woknoedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Afgieten en koud spoelen.
- Snijd de vis in blokjes.
- Pel en snijd de knoflook in plakjes.
- Rasp de schil van de limoen en pers uit.
- Verhit een wok, voeg een flinke scheut olie toe en bak hierin ca. 4 minuten voorzichtig de blokjes vis goudbruin.
- Haal ze uit de wok en laat ze goed uitlekken.
- Roerbak in de wok de wokgroenten en de knoflook 5 minuten.
- Voeg de limoenrasp, de ketjap en de sambal toe en wok 2 minuten mee.
- Voeg de noedels toe en warm het geheel goed door.
- Schep voorzichtig de visblokjes erdoor.
- Voeg naar smaak wat limoensap toe.
- Verdeel de gewokte noedels over de borden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Zet knapperige Conimex Kroepoek op tafel.Variatietip:
Vervang limoen door citroen.Ook lekker met in reepjes gesneden Chinese kool of paksoi in plaats van de wokgroenten.