Wok noedels met ketjapvis en limoengroenten

Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingredients

Instructions

  • Kook de woknoedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Afgieten en koud spoelen.
  • Snijd de vis in blokjes.
  • Pel en snijd de knoflook in plakjes.
  • Rasp de schil van de limoen en pers uit.
  • Verhit een wok, voeg een flinke scheut olie toe en bak hierin ca. 4 minuten voorzichtig de blokjes vis goudbruin.
  • Haal ze uit de wok en laat ze goed uitlekken.
  • Roerbak in de wok de wokgroenten en de knoflook 5 minuten.
  • Voeg de limoenrasp, de ketjap en de sambal toe en wok 2 minuten mee.
  • Voeg de noedels toe en warm het geheel goed door.
  • Schep voorzichtig de visblokjes erdoor.
  • Voeg naar smaak wat limoensap toe.
  • Verdeel de gewokte noedels over de borden.

Notities / Tips / Wijnadvies

 

Serveertip:

Zet knapperige Conimex Kroepoek op tafel.

Variatietip:

Vervang limoen door citroen.
Ook lekker met in reepjes gesneden Chinese kool of paksoi in plaats van de wokgroenten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Noedels / Vis
Land van herkomst Oosters
Jaargetijde: Snel te maken