Wok roll met zalm en five spice

Wok roll met zalm en five spice

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 300 gram zalm
  • 400 gram snijbonen
  • wok olie
  • woksaus five spice
  • wok rolls
  • 100 gram tauge
  • 50 gram gebakken uitjes

Instructies

  • Snijd de zalmfilet in blokjes van ca. 3 cm.
  • Was en snijd de snijbonen in ruitjes.
  • Zet een wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok de zalmblokjes 3 minuten.
  • Schep ze even uit de pan.
  • Zet de wok terug op het vuur en roerbak de boontjes 2 minuten.
  • Voeg de woksaus toe en wok het geheel nog 1 minuut, voeg de vis voorzichtig toe en warm alles goed door.
  • Verwarm de wok rolls, leg op de wokrolls wat tauge.
  • Verdeel de zalm en de boontjes erover, bestrooi met wat gebakken uitjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Roerbakken / Wokken / Vis
Land van herkomst Oosters