Aardappel kaas pannenkoek

Aardappel kaas pannenkoek

Recept categorie(ën) Groenten, Kaas, Pannenkoeken
Dieët Vegetarisch
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: Visscher1950
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Schil de aardappelen en rasp ze.
  • Was ze goed schoon onder koud stromend water, laat het uitlekken op keukenpapier of een schone theedoek en dep droog.
  • Meng de aardappels, eieren, ui, bloem, koriander, kaas, en peper naar smaak in een schaal.
  • Verwarm de olie boven een matig vuur in een pan met anti-aanbaklaag.
  • Spreid het aardappelmengsel uit over de bodem van de pan en laat het 15 minuten zachtjes bakken.
  • Zet de pan daarna nog 10 minuten onder een op matig vuur voorverwarmde grill tot de bovenkant goudbruin is en de pannenkoek door en door gaar.
  • Snijd de pannenkoek in taartpunten en serveer ze met een schep yoghurt erop.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept