Aardappelomelet met chorizo

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 ei
  • 1 eetlepel(s) Provençaalse kruiden gedroogde
  • peper
  • 50 gram chorizo fijngehakt
  • 225 gram aardappels
  • ½ ui in dunne partjes
  • 50 gram São Jorge geraspt
  • olijfolie

Instructies

  • In kom eieren loskloppen met 2 eetlepels water, Provençaalse kruiden, zout en peper. 
  • Chorizo in kom mengen met aardappelgolfjes en ui.
  • In gourmetpannetje olijfolie verhitten. 
  • Kwart van aardappelmengsel al omscheppend 5-6 minuten bakken. 
  • Eimengsel erover schenken en laten stollen. 
  • Wat kaas erover strooien en pannetje onder gourmetgrill schuiven, tot bovenkant van omelet lichtbruin kleurt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei / Vlees
Land van herkomst Spanje