Aardappelsoep

Aardappelsoep

Recept categorie(ën) Soep
Land van herkomst België
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: Astrid Veltman
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Benodigdheden:

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Reinig de uien, was ze en snijd ze in stukken.
  • Verhit de vetstof en fruit hierin de uien.
  • Voeg de bouillon en de kruiden toe.
  • Reinig de preien en schil de aardappelen.
  • Was ze en snijd de preien en de aardappelen in stukken van ± 2 cm.
  • Voeg ze bij de bouillon en laat ze in een gesloten pan gaar koken.
  • Verwijder eventueel de kruiden of het kruidentuiltje en zeef de soep.
  • Giet de soep in een soepterrine.
  • Was, droog en hak de peterselie fijn en strooi deze in de soep.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept