Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 st sjalot
- ½ st groene paprika
- 2 st waspeentjes
- 120 gram doperwten
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 pak gezeefde tomaten
- 1 st laurierblad
- zout peper
- olijfolie
- 3 cl cogna
- Gehaktballen van Restaurant De Librije
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Pel en snipper de sjalot.
- Snijd de paprika in blokjes.
- Snijd de worteltjes klein.
- Verhit wat olijfolie in een pan.
- Fruit de sjalot aan.
- Voeg de overige groenten toe en laat 15 minuten stoven.
- Voeg de tomatenblokjes en de gezeefde tomaten toe en laat nog een kwartiertje stoven.
- Maak de gehaktballetjes volgens het recept
- Vorm de balletjes in de grootte van een ping-pongbal.
- Bak de balletjes aan.
- Leg de balletjes ipv in de fond in de saus. en laat nog een uur stoven.
- Serveer de balletjes met wat van de saus.