Albondigas con salza de tomate

Albondigas con salza de tomate

gehaktballetjes in tomatensaus
Porties: 4 personen
Voorbereidingstijd 1 minuut
Bereidingstijd: 1 minuut
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Zet alle ingrediënten klaar.
  • Pel en snipper de sjalot.
  • Snijd de paprika in blokjes.
  • Snijd de worteltjes klein.
  • Verhit wat olijfolie in een pan.
  • Fruit de sjalot aan.
  • Voeg de overige groenten toe en laat 15 minuten stoven.
  • Voeg de tomatenblokjes en de gezeefde tomaten toe en laat nog een kwartiertje stoven.
  • Maak de gehaktballetjes volgens het recept
  • Vorm de balletjes in de grootte van een ping-pongbal.
  • Bak de balletjes aan.
  • Leg de balletjes ipv in de fond in de saus. en laat nog een uur stoven.
  • Serveer de balletjes met wat van de saus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Tapas / Vlees / Voorgerechten
Land van herkomst Spanje