Arape a la marinera

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 zeeduivelfilets van 150 gr
  • 2 deciliter olijfolie
  • 4 gamba's
  • 8 gepelde grote tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • 1 lente-ui
  • 1 ui
  • 1 mespunt komijn
  • cayennepeper peper, zout
  • 2 laurierblaadjes
  • Oloroso sherry

Instructies

  • Wrijf de zeeduivel in met zout en peper.
  • Pel de gamba's.
  • Snijd de knoflook fijn en de lente-ui en de ui in kleine stukken.
  • Verhit de olie en bak de vis.
  • Voeg de overige ingrediënten toe en laat het geheel even sudderen.
  • Blus tenslotte met wat sherry.
  • Serveer het gerecht op een bedje van lintpasta, bestrooid met wat Parmezaanse kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis
Land van herkomst Italië