Avocado zalmsalade
Avocado zalmsalade
AllerHande september 2001
Aantal porties: personen
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten:
- 1 zakje aardappels (blokjes à 450)
- 1 zalmfilet (ca. 200 g)
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 1 avocado
- ½ bakje pestodressing (Italiaans à 100 g)
- ½ beker crème fraîche (à 125 ml)
- versgemalen zwarte peper
Bereidingswijze:
- Aardappelblokjes in ca. 6 minuten beetgaar koken.
- Intussen zalm in blokjes van 2 x 2 cm snijden.
- In wok olie verhitten en zalmblokjes ca. 4 minuten roerbakken.
- Avocado schillen en in blokjes snijden.
- Aardappelblokjes in zeef afspoelen onder koud water.
- In kom dressing en crème fraîche door elkaar roeren.
- Aardappelblokjes, zalm en avocado door dressing mengen.
- Op smaak brengen met peper.
Tips
Serveren met stokbrood.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook